YOGALESSEN BIJ STUDIO AGHORA

floral-decor

Er wordt een gevarieerd programma aangeboden waarbij u de keuze hebt tussen verschillende types van lessen. Deze lessen worden meermaals per week herhaald wat u de kans geeft om naar de lessen te komen op het tijdstip dat u het best past, ook in het weekend, de lessen bij te wonen in kleine, aangename groepen & meermaals per week dezelfde les bij te wonen indien u dit wenst.

Om meer te weten te komen over de verschillende types van lessen kunt u in het onderstaande overzicht het gewenste aanklikken:

Yoga voor beginners

De lessen yoga voor beginners zijn geschikt voor alle personen, ongeacht de leeftijd of fysieke conditie. De yogaleraar voorziet varianten van alle houdingen zodat die voor iedereen toegankelijk worden. In de yogastudio is er allerlei materiaal aanwezig die deze aanpassingen mogelijk en efficiënt maken.

Yoga niveau I

Mensen die reeds ervaring hebben met yoga en hun beoefening van yoga op een grondige manier willen verder uitbouwen, kunnen terecht in de lessen yoga niveau I. In de lessen zal er gewerkt worden aan het uitbouwen van een volwaardig en gevarieerd oefenschema.

Yoga niveau II

In de lessen yoga niveau II ligt de nadruk op een gevorderde, doorgedreven beoefening van de yogahoudingen en ademtechnieken. Je kan overgaan naar niveau II vanaf het ogenblik dat je er fysiek klaar voor bent (op aangeven door de leraar).

Privé yogalessen

Privé yogalessen zijn een bijzondere gelegenheid om een persoonlijke beoefening te ontwikkelen.  De lessen worden volledig afgestemd op uw persoonlijke behoeften en verwachtingen: van zachte, herstellende yoga tot doorgedreven hatha yogabeoefening.