Aanpakken van stress, burn-out en depressie

Filip heeft een jarenlange ervaring in het aanpakken van stress, burn-out en depressie via een wijde waaier van yogatechnieken.

U leert inzicht krijgen in een aantal oude negatieve mentale patronen (oa alles onder controle willen brengen, perfectionisme, onzekerheid, iedereen ter wille willen zijn, geen nee kunnen zeggen, zoeken naar erkenning,…) die vaak een rol spelen bij stress en burn-out. U leert die patronen zeer scherp ontleden en wegtrainen via oa mentale yogatechnieken, aangevuld met ontspanningstechnieken en ademhalingstechnieken. Veel aandacht wordt besteed aan het leren toepassen van die technieken in het dagdagelijkse leven, in allerlei omstandigheden en situaties.

Privé yogalessen

Het aanpakken van stress, burn-out en depressie gebeurt in privé yogalessen. Deze lessen laten u toe de technieken en oefeningen tot in het detail te bestuderen en te beoefenen, in een les die volledig is afgestemd op uw eigen tempo.

De privéles wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke behoeften en verwachtingen: van zachte, herstellende yoga tot doorgedreven hatha yogabeoefening.

- Alles onder controle brengen
- Perfectionisme
- Geen nee kunnen zeggen
- Iedereen ter wille willen zijn
- Zoeken naar erkenning
- Faalangst
- Onzekerheid
- ...

Laat niet langer toe dat deze oude negatieve patronen uw agenda & leven bepalen!