Laden Evenementen

10.00 u – Groepsles Yoga niveau I

Inschrijven voor deze les

We voorzien BEPERKTE GROEPEN van maximaal 10 personen per les. U kan zich inschrijven voor deze les via onderstaand formulier. Alleen de eerste 10 personen die zich aanmelden kunnen deelnemen. U zal na het invullen van het formulier een bevestiging ontvangen per mail. Mocht het niet lukken om in te schrijven via dit formulier, bel of mail me dan gerust, ik help u graag verder!

Als het mooi weer is…

Standaard gaan de lessen binnen door, in de studio. Indien blijkt dat het mooi weer is, gaan de lessen door in de TUIN. Dit zal ongeveer 2 DAGEN OP VOORHAND aangekondigd worden op de website en facebook, en kunnen we met maximaal 14 mensen buiten trainen. Daardoor kunnen we met MEER MENSEN trainen en kunnen per les 14 mensen inschrijven in plaats van 10. Gelieve dus zeker ook vlak op voorhand te checken mocht je nog geen plaatje hebben. Je kan me ook contacteren. OP HET MOMENT VAN DE LES ZON + VOLDOENDE WARM = BUITEN IN DE TUIN

 

Indien u niet kan komen

Als u reeds ingeschreven bent, maar u kan niet komen, gelieve dan uit te schrijven via de link onderaan dit formulier. Dit kan tot 6 uur voor aanvang van de les. Zo geeft u andere mensen de kans om deel te nemen! Na dit tijdstip wordt het automatisch aangestipt op de kaart.

GELIEVE IN TE SCHRIJVEN VIA ONDERSTAAND FORMULIER

VOLZET! Voor deze yogales kan je niet meer inschrijven. LET WEL. Uitschrijven kan tot 6 uur voor de les, dus er komen soms opnieuw plaatsen vrij. Check af en toe deze pagina, misschien kan u alsnog inschrijven. Het is mogelijk in te schrijven tot vlak voor aanvang van de les.

19 oktober
maandag @ 10:00 am - 11:15 am

Praktisch

Lesgever

Filip Pieters

Locatie

Yogastudio Aghora

Eekhout 66 - 68B
Zottegem, 9620 België